Open aanhanger met motorsteun


Motortrailer huren in Utrecht? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. De open aanhanger is geschikt voor het vervoeren van motoren of scooters. Bij het huren van deze open aanhangwagen ontvangt u een houder voor uw motor of scooter en een oprijplank. Daarnaast ontvangt u spanbanden om de motor vast te zetten. De aanhanger heeft een laadvermogen van ruim 451 kg en is voorzien van eigen kentekenplaten (een witte kentekenplaat heeft u dus niet nodig). Bovendien heeft u geen BE (aanhangerrijbewijs) nodig om met deze gesloten aanhanger te mogen rijden.

Motor trailer huren Utrecht, waar moet ik aan denken

Het enige dat u nodig heeft is een geldig Nederlands rijbewijs een auto met trekhaak en € 100,- borg. Esso Cartesiusweg ontzorgt. Zo krijgt u bij de verhuur een net en 2 spanbanden mee. Daarnaast is het mogelijk om (zonder meerprijs) een oprijplank, meubelhondje, disselslot, speciaal zandnet en / of extra spanbanden mee te huren (op=op). Zo hoeft u nergens aan te denken bij het huren van de aanhangwagen. 

Gemakkelijk Online Reserveren

Het reserveren van een open aanhangwagen kan gemakkelijk via onze website. Vul de datum in, kies eventueel extra’s als een meubelhondje of oprijplank, vul uw gegevens in en reserveer. snel en gemakkelijk.

Details open aanhanger

Afmetingen laadvloer:

250 x 130 x 35 cm

Laadvermogen:

451 KG

Rijbewijs:

B

Geremd:

Ja

As (Stuks):

1

Merk:

Hapert

Inclusief:

7 en 13 polige stroomkabel

Spanbanden

Net

Kentekenplaat (witte plaat niet nodig)

Optioneel (zonder meerprijs):

Meubelhondjes

Oprijplank (t.b.v. scooter / quat).

Zandnet

Disselslot

LET OP: De online beschikbaarheid van de aanhangwagens kan afwijken van de werkelijke beschikbaarheid.
               Reserveringen moeten altijd eerst worden bevestigd door een van onze medewerkers

Back to top