Open aanhangwagen huren utrecht
open aanhangwagen huren utrecht

Open aanhangwagen


Binnenmaat (LxB):          250 x 128
Laadvermogen:               451 Kg
Maximum massa:          751Kg

Aanhangwagen met huif huren utrecht
gesloten aanhangwagen huren utrecht

Gesloten aanhangwagen


Binnenmaat (LxBxH):    250 x 128 x 150
Laadvermogen:              451 Kg
Maximum massa:          751Kg

Aanhanger huren Utrecht


Bent u van plan een aanhanger of aanhangwagen te huren in Utrecht? Esso Cartesiusweg Utrecht heeft een ruim aanbod aanhangwagens die u op de Cartesiusweg 127 in Utrecht kunt huren. Als u een aanhangwagen nodig heeft in Utrecht bent u bij Esso Cartesiusweg aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel een open aanhangwagen huren als een gesloten aanhangwagen huren (aanhangwagens met huif).

Aanhangwagen huren in Utrecht, waar moet ik op letten?

Met name in het weekend of gedurende vakanties zijn onze aanhangwagens erg gewild. Daarom raden we aan om vooraf uw aanhanger of aanhangwagen gratis te reserveren, zo bent u er zeker van dat de aanhanger of aanhangwagen voor u klaar staat. Onze aanhangwagens zijn voorzien van eigen kentekenplaten, een witte kentekenplaat (welke bij de meeste andere verhuurders wel nodig is) is bij ons niet nodig. Daarnaast kunt u bij ons gratis gebruik maken van spanbanden, meubelhondjes en oprijplanken. 

Hoe kan ik een aanhanger reserveren in Utrecht?

Kies bovenaan deze pagina de gewenste aanhangwagen. Vul de datum in, kies eventueel extra’s als meubelhondje(s) en oprijplanken. Vul uw gegevens in en reserveer. U ontvangt zo spoedig mogelijk bevestiging van een van onze medewerkers.

Aanhangwagen huren in Utrecht, wat kost het?

Door alles in eigen hand te houden kunnen wij veel goedkoper opereren en kunnen wij de prijzen voor u laag houden. Wij zijn goedkoper dan de landelijke merken, zoals Pak ’n Bak en Boedelbak. Daarnaast bieden wij scherpe uurtarieven (ook in het weekend) als u de aanhangwagen maar kort nodig heeft. (let op: de uurtarieven gelden niet bij reserveringen!) 

Beoordelingen


9,5

46 reviews (via google)

Aardig, vriendelijk, goede klantenservice. Aanhangwagen met huif van goede kwaliteit. Kan ik een ieder aanraden en ik zou het zeker weer huren.

Het huren van de aanhangwagen was makkelijk, niet duur en alles werd duidelijk en volledig uitgelegd. Er waren geen verrassingen. Ook het inleveren verliep duidelijk en soepel. Volgende keer lenen we hem daar weer. Een aanrader.

Perfecte, snelle service. Fijne omgang van personeel, duidelijke instructies. Zeker aan te raden.

Prima aanhangwagens, goed geholpen. Kreeg spanbanden mee, en ze hadden zelfs meubelhondjes!
Top service altijd even vriendelijke kom er regelmatig
Aanhangwagen huren utrecht
Back to top